Menvereniging Winterswijk sluit seizoen 7 oktober af met menactiviteiten

27 september 2018

Menvereniging Winterswijk sluit het seizoen op zondag 7 oktober af met een herfstrit en behendigheidsproef voor alle belangstellende menners.

Het zomerseizoen voor de menners wordt afgesloten met een rit waarbij naast de eigen leden nadrukkelijk ook de leden van menverenigingen in de verschillende buurtschappen worden uitgenodigd om met hun aanspanning mee te rijden. Maar ook recreanten, die geen lid zijn van een vereniging, zijn van harte welkom om mee te doen.

Korte rit

De herfstrit is een menroute van ongeveer elf kilometer. “Menvereniging Winterswijk wil deze dag ook graag de recreatieve menners nader kennis laten maken met de mensport en we hebben mede daarom gekozen voor een niet al te lange rit”, zo vertelt een van de organisatoren Wim te Winkel. Na afloop van de rit, die om 10.30 uur bij manege van WR&PC aan de Steengroeveweg begint, is er na een gezellige pauze met een hapje en een drankje, gelegenheid om een behendigheidsproef in de mooie buitenbak te rijden. “We rijden dan langs kegeltjes of hindernissen, waarbij ook recreatieve rijders op speelse wijze kunnen kennismaken met dit onderdeel van de mensport.”

Start en eindpunt bij WR&PC

Vanaf 10:00 uur is er koffie bij de WR&PC-accommodatie aan de Steengroeveweg, waar om 10:30 uur de eerste aanspanningen vertrekken. Rond 12:00 uur komen de menners weer terug bij de manege, waar na de ‘sherry-stop’ de behendigheidsproeven worden gereden.

Aanmelden

De organisatie vraagt belangstellenden om zich op te geven voor 4 oktober. Aanmelden kan bij Wim te Winkel (tel. 06-20840400 / 0543-515080 of email wtw1941@gmail.com) of Gerrit Huiskamp (tel. 0543-562556 / email gerrithuiskamp1940@gmail.com)
De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon.

Klik hier voor meer informatie

Volg Facebook Menvereniging Winterswijk OGDeel dit bericht