Merel Bentsink met Aalbrinkshoeve's Golden Lady en Aalbrinkshoeve's Storm. Foto Yvette Toebes

Merel Bentsink plaatst zich met 2 pony’s voor de Gelderse Kampioenschappen

3 juli 2019

Afgelopen weekenden stonden in ’t teken van de selectie wedstrijden kring Achterhoek-Oost. Merel Bentsink, uitkomend voor PC Buitenbosch wist met 2 pony’s in de prijzen te rijden in de B dressuur categorie D/E.

De eerste wedstrijd vond plaats op 8 juni te Geesteren. Hier wist Merel Bentsink met Aalbrinkhoeve’s Storm 205 punten bij elkaar te rijden en een 2e prijs. Met Aalbrinkhoeve’s Golden Lady reed zij naar een 4de prijs met 198 punten.

Twee weekenden later, 22 juni, was de tweede selectie wedstrijd te Barchem. Merel reed hier met Aalbrinkoeve’s Storm naar een 3e prijs met 200 punten & met Aalbrinkhoeve’s Golden Lady naar een 8e plaats met 193.5 punten

Afgelopen weekend werd de laatste selectie wedstrijd gereden te Eibergen. Met Aalbrinkhoeve’s Storm wist ze er nog een schepje boven op te doen, met maar liefst 212 punten heeft ze de selectie proef met 8 punten los weten te winnen! Met Aalbrinkhoeve’s Golden Lady reed ze hier 202.5 punten bij elkaar, goed voor een 6e prijs!

Merel heeft zich met Aalbrinkhoeve’s Storm als 2e geplaatst voor de Geldersche Kampioenschappen en mag zich dan ook reserve Kringkampioen Achterhoek-Oost noemen. Met Aalbrinkhoeve’s Golden Lady wist zij zich als 6e te plaatsen.

De Gelderse kampioenschappen vinden plaats op 2 en 3 augustus te Zieuwent.Deel dit bericht