Opgaveformulier Mini-Marathon Kotten

Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen  voor de jaarlijkse mini-marathon te Kotten, welke op 29 oktober 2017 verreden zal worden.

Ook dit jaar zal gelegenheid worden geboden om enkel de vaardigheidsproef te rijden.

De mini-marathon dient verreden te worden zonder verkenning vooraf, terwijl geconstateerd gebruik van een mobiel telefoontoestel door koetsier dan wel groom, vlak voor de start dan wel tijdens het wegparcours, zal leiden tot uitsluiting bij de klassering.

Het dragen van een helm is verplicht.

 Gestart zal worden bij de fam. G. Schreurs, Sikkinkweg 10 te Kotten.

U zult tijdig worden ingelicht omtrent  uw starttijd voor de mini-marathon dan wel de vaardigheidsproef.

Het inschrijfgeld, te voldoen bij aanmelding, bedraagt € 10,- voor de gehele minimarathon en € 3,- voor enkel het kegeltjesrijden.

De prijsuitreiking zal op 29 oktober 2017 vanaf 20.00 uur plaatsvinden bij café Schreurs.

Inschrijfformulieren en inschrijfgeld dienen uiterlijk 20 oktober 2017 ingeleverd te zijn bij: Jeanet Toebes, Bekeringweg 10 te Winterswijk-Kotten of onderstaand digitaal aanmelden of via gjtoebes2000@gmail.com. (dan betalen voor aanvang van de mini-marathon)

Geef je digitaal op!

Ogaveformulier Marathon Kotten

LET OP!de aanmelding is alleen verzonden als u daarvan een bevestiging krijgt (onderaan het formulier én via de e-mail)!

* = verplicht veld


Deelname is geheel op eigen risico en organisatie noch terreineigenaren kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor enige schade en/of letsel. Tevens verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de reglementen zoals deze door de organisatie worden vastgesteld.

Ik heb de voorwaarden gelezen en ik ga akkoord.

LET OP!de aanmelding is alleen verzonden als u daarvan een bevestiging krijgt (onderaan het formulier én via de e-mail)!