Pasruiters onder meer succesvol op Gelderse kampioenschappen

13 augustus 2019

Vorig weekend werden de Gelderse Kampioenschappen pony’s en paarden verreden in Lichtenvoorde. De Pasruiters waren opnieuw erg succesvol tijdens dit evenement.

Individuele prijzen werden behaald door Wouter Hermelink en Chantal Nijhof. Zo wist Wouter met zijn paard Pegasus in de klasse L1 dressuur paarden een derde prijs te behalen. Chantal behaalde een derde prijs met haar pony Diëgo in de klasse L1 dressuur, categorie C én behaalde met haar andere pony Elshof’s Emma een tweede prijs in de klasse M springen, categorie D/E.

Het paarden verenigingsteam van de Pasruiters wist opnieuw Gelders Kampioen te worden! Het pony verenigingsteam wist een knappe vijfde prijs te behalen. Tot slot waren de Pasruiters weer erg succesvol tijdens de afdelingsdressuur, of terwijl de verreden vier- en zestallen. Het viertal van de Pasruiters wist Gelders Kampioen te worden in de klasse L. Het veteranen zestal behaalde een tweede prijs in de klasse L. Het junioren zestal behaalde in deze zelfde klasse een derde prijs.

Alle teams en ruiters zijn afgevaardigd naar de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo. Het NK zal plaatsvinden in het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september.

Daarnaast werd afgelopen weekend het springconcours in Sint Isidorushoeve verreden. Anneke Thuinte wist in de klasse B met haar paard Elliot een eerste prijs te behalen. In deze zelfde klasse behaalde Yvet Nijhof met haar paard Kalinka van ’t Nachtegalehof een zevende prijs en Kim Zondag behaalde met haar paard Evielana W een tiende prijs. Tot slot behaalde Fajah Schurink met haar pony Lord of the Rings twee keer een tweede prijs op het dressuurconcours in Varsseveld.

PasruitersDeel dit bericht