De Pasruiters

Pasruiters succesvol in Barchem

26 juni 2018

Dit weekend waren de selecties van dressuur en springen op het mooie clubterrein van de Barchruiters Barchem. Verschillende Pasruiters uit Neede waren er succesvol.

Zaterdag reden de ponies hier hun laatste selectie voor het springen.  Zsa Zsa van der Vlugt behaalde een 1e prijs in de L2 dat C dressuur
Tess ter Braak reed Quantum Of Solace naar een 4e plaats in de B dat DE dressuur. Jolien Bodt reed Wonder naar een 9e prijs in de B cat DE.
Chantal Nijhof reed Diego naar een 3e prijs met 191 punten en met Elshofs Emma haalde ze een mooie prijs in de L dat DE springen.
Anneke Thuinte reed Joema’s Milagro AT naar een 2e prijs in de BB cat DE met haar andere pony Royal Collection Nozy Girl werd ze gehuldigd als Kringkampioen in de M cat DE springen.

Paarden

Zondag hebben de paarden ook in Barchem gereden en daar reed Laura Snoeijing met Fursten Fee naar een 1e en 2e plaats in de L2 met 190.5 en 191.5 punten. Elke Kettering stuurde Gait naar een 6e prijs in de B. Karin Schurink reed met Famora naar een 4e prijs in de Z1/Z2

Het viertal met Wouter Hermelink Britt Riethorst Nathasja ten Brinke en Elke Kettering werd 1e met 197 punten.

Bron: De PasruitersDeel dit bericht