Wouter Hermelink met Gelesta. Foto Elke te Lintelo

Pasruiters Wouter en Ylva in barrage op Gelderse kampioenschappen

14 februari 2019

Afgelopen weekend werd het Gelderse Kampioenschap springen paarden verreden in Hierden. Pasruiters Wouter Hermelink en Ylva van der Vlugt behaalden beide de barrage. Ook waren er successen voor Pasruiters op de indoor cross in Ambt-Delden en de dressuurwedstrijd in Almelo.

Ylva van der Vlugt met Mister Frodo

Wouter Hermelink kwam met zijn paard Gelesta aan de start in de klasse Z. Door twee foutloze rondes te springen, lukte het hem om zich te plaatsen voor de barrage. Helaas had hij in de barrage een balk op de laatste hindernis. Hij behaalde een achtste plek.

Ylva van der Vlugt (foto 1) had zich met haar paard Mister Frodo geplaatst in de klasse B. Zij wist foutloos te springen, zo ook in de barrage en dit was goed voor een vierde plek!

Chantal en Yvet Nijhof  hebben mee gedaan aan de indoor cross Twente in Ambt-Delden. Chantal Nijhof behaalde met haar pony Elshof’s Emma een tweede prijs in de klasse L, categorie D/E. Yvet Nijhof wist de klasse M, categorie D/E te winnen met haar pony Kwint van Orchid’s.

Tot slot behaalde Elke Kettering een derde prijs in de klasse M1 dressuur tijdens de dressuurwedstrijd in Almelo. Nathasja ten Brinke behaalde met haar paard Arendsoog een vierde prijs in deze zelfde klasse.Deel dit bericht