Tessa Delge met Cindi (archief WR&PC)

Pony-combinaties WR&PC delen eerste tik uit in selectie

31 oktober 2017

Afgelopen weekend stond er voor ponycombinaties uit Kring Achterhoek Oost een selectie dressuurwedstrijd in Vragender op het programma. Een aantal leden van de WR&PC namen hier met succes aan deel. 

Marly Aarnink kwam met haar pony Redbull in actie en reed in de klasse B naar een tweede en derde prijs met respectievelijk 199 en 191 punten. Franne Wolterink startte met haar pony Dino Gomell ook in de klasse B en scoorde 190 punten met haar proef. Marek Egbers zadelde Farytales Quinevere en wist in de M1 naar een eerste plaats met 198 en een tweede plaats met 199 punten te rijden.

Prijzen voor Delger

Tessa Delger kwam aan start in de klasse L1 met Poppings Annabel en in de prijsuitreiking een derde prijs met 202,5 punten en een zevende prijs met 184 punten ophalen. Met Cindi startte Tessa eveneens, maar dan in de klasse M1. Hier waren zij goed voor een derde prijs met 196,5 punten. Anne Berg stuurde Sylvester in diezelfde rubriek naar een vierde plaats met 196 punten.

Twee rode linten voor Louwerse

Kimberley Louwerse reisde naar IJzerlo af en verscheen met haar paard Elske in de klasse B in de ring. Deze combinatie was goed genoeg voor 202,5 punten en een tweede prijs. In de tweede proef reden zij 199 punten bij elkaar en wisten daarmee opnieuw een tweede prijs in de wacht te slepen.Deel dit bericht