Fabienne Buunk en Hope Lynda Loo

Ponyamazones en -ruiter van WR&PC in de prijzen en buitengewone Bixie successen in Vragender

13 maart 2017

Ponyleden van de WR&PC waren afgelopen week succesvol op verschillende wedstrijden.

Sterre Hoitink kwam vorige week zondag 5 maart aan start bij het paardensportcentrum in Vragender. Hier sprong zij in de klasse L/DE met haar pony Lucano naar een zevende prijs.

Tim Schreurs kwam op zaterdag 11 maart aan start in Rijssen. Hier reed hij in de klasse B/C met zijn pony Disco naar een derde plaats met 70 punten voor stijl.

Tessa Delger reed op zaterdag 11 maart mee op het concours Bathmen te paard in Bathmen. Hier behaalde zij met haar pony Cindi in de klasse M/DE een derde plaats.

Anne Berg reed op 12 maart mee op het concours van de Radstake in Varsseveld. Hier won zij met haar pony Sylvester in de klasse L1/DE dressuur de tweede prijs met 191 punten en de vierde prijs met 185,5 punten.

Bixie

Op zondag 12 maart werd er een Bixie concours gehouden bij het paardensportcentrum in Vragender, dit met groot succes voor de Bixie-amazones van de WR&PC.

Yasmin Smalbraak reed mee in de klasse AA dressuur met haar pony James (cat.C) en won de eerste prijs met 82 punten en de derde prijs met 79 punten. Ook sprong zij mee in de klasse AA en won de zesde prijs met 29 punten.

Carmen Vervelde reed mee in de klasse A en won met haar pony Jester (cat. C) de derde en vijfde prijs. Ook sprong zij mee in de klasse AA en won daar de vijfde prijs.

Romy Vervelde reed met haar pony Jester (cat. C.) mee in de klasse AA en won twee keer de vijfde prijs.

Fabienne Buunk reed mee in de klasse A met haar pony Hope Lynda Loo (cat. C) en won de eerste prijs met 83 punten.

Iris Vaartjes reed mee in de klasse A met haar pony Romé (cat. A) en won de tweede prijs met 82 punten en de vierde prijs met 80 punten.

Sofie ten Pas sprong mee in de klasse A met haar pony Twix (cat. C) en won de tweede prijs.

Jade ten Pas reed mee in de klasse B1 dressuur met haar pony Chico (cat. C) en won daar de eerste prijs met 116 punten en de vijfde prijs met 112 punten. Ook sprong zij mee in de klasse A en won de eerste prijs.

 


Winterswijkse Ruiter en Pony ClubDeel dit bericht