Shelby Groothuis met Roxi

Ponyamazones WR&PC trappen Hippische Wedstrijden succesvol af

22 mei 2017

Afgelopen weekend was de aftrap van een hele week vol pony- en paardensport op de accommodatie van de WR&PC. Gelijk op de eerste dag lieten de ponyamazones van de Winterswijkse club zien goed te scoren op eigen bodem door diverse prijzen te bemachtigen. 

Voor Chelsea Hogeslag stond de wedstrijd in het teken van haar debuut in de klassen BB en B/DE springen met haar pony Praticial Magic Wanadoo. Direct wist de combinatie met prijzen huiswaarts te keren door de derde prijs te winnen in het BB en 68.5 stijlpunten in het B springen te noteren en daarmee vijfde te worden.  Lotte Houwers kwam met haar D-pony aan de start in de klasse BB dressuur. Met 189 punten eiste zij het oranje lint op. Ook Shelby Groothuis mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Dit deed zij met Roxi door 190.5 punten te noteren.

Aarnink scoort opnieuw

Marly Aarnink, die zich de laatste tijd al op diverse wedstrijden in de prijzen reed, deed dat op eigen bodem ook. Zij bleef in de klasse M2 categorie D/E met haar pony Gold de concurrentie voor door 198.5 punten te scoren. In de andere proef werd de combinatie met 197.5 punten tweede.

In de B dressuur hield Naomi van den Bos met haar D-pony Destiny de Winterswijkse eer hoog door met 197.5 punten derde te worden.

Anne Berg kwam, zag en overwin in de dressuurring. In de klasse L2 categorie D/E won zij met haar pony Sylvester met 198 punten de rubriek. Chemène Heisterborg behaalde in de klasse L2 dressuur categorie D/E met Carlos N een vierde plaats met 198.5 punten.

Driemaal raak

Thirsa Oonk kon haar geluk niet op. Zij mocht zich maar liefst drie keer als eerste opstellen in de prijsuitreiking. Met haar B pony Amigo won ze twee oranje linten in de klasse L2 dressuur categorie B door 177.5 en 199.5 punten te scoren. Met haar C-pony Beau verscheen ze daarnaast ook nog in de springring. Daar werd ze in de klasse BB met 71 stijlpunten eerste en voegde daar later nog een derde prijs aan toe.

Ook Mara te Hofsté deed goede zaken in de springring. Met haar E-pony Vannity pakte ze de tweede prijs in de klasse Z.


 
Deel dit bericht