Sterre Hoitink en Lucano

Ponyruiters WR&PC succesvol in Eibergen

24 april 2017

De leden van WR&PC kwamen dit weekend op diverse locaties in actie en lieten daarbij hun visitekaartje achter. Ook op het pony-concours in Eibergen was het raak en keerde menig lid met eremetaal huiswaarts.

Sterre Hoitink is met haar D-pony Lucano de laatste tijd goed in vorm. In Eibergen mocht de amazone zich in het L springen als tweede opstellen in de prijsuitreiking, terwijl ze twee weken geleden in dezelfde klasse in Winterswijk ook een tweede prijs in ontvangst mocht nemen. Dat zij in de dressuur ook hun mannetje staan bewezen ze op hun thuiswedstrijd door in de klasse B derde te worden met 195 punten. 

Debuut

Franne Wolterink reed in Eibergen met haar jonge D-pony Dino Gomell hun eerste officiële wedstrijd in de klasse B dressuur. De combinatie sloot het debuut succesvol af door tweede te worden met 186 punten. 

Clubgenote Chemène Heisterborg liet in de klasse L2 dressuur van zich horen. Met haar D-pony Carlos N mocht ze met 187 punten de vierde prijs in ontvangst nemen. 

Springen

Bij het B springen ging Isa Berentsen met haar E-pony Cantodea met het oranje rozet naar huis. Zij wonnen deze klasse met 82 punten voor stijl. Of dat nog niet genoeg was sleepte het duo in de klasse L1 dressuur de derde prijs met 197.5 punten binnen.  

Liza Aarnink sprong met haar D-pony Twister in de klasse BB naar een tweede prijs met 71 stijlpunten, om vervolgens in de klasse L1 dressuur een derde prijs te winnen met 193,5 punten.Deel dit bericht