Prijswinnaars GK dressuur paarden op een rijtje

24 januari 2018

Afgelopen weekend werden de kampioenschappen van Gelderland / Flevoland dressuur paarden verreden. Eén kampioen kwam uit de Achterhoek en daarnaast waren er nog een aantal Achterhoekers die in de prijzen vielen.

De kampioen kwam uit de klasse Z2, namelijk Bart Veeze met Fairtrade. Hij won met een percentage van 72,093.  Mireille Ten Have werd in deze klasse derde met Encanta Karla (v. Vivaldi) en vierde met Dante (v. Wilskracht) met 67,750 en 67,298 punten.

Joyce Heuitink

De ZZ-Licht kampioene Joyce Heuitink komt oorspronkelijk ook uit de Achterhoek. Ze won met Gaudi Vita (v. Apache) met 76,77%.

Sandra Kamping (en zoon) met Jenson

Sandra Kamping (en zoon) met Jenson

In de Z1 werd Kristy de Roo met Florian tweede, gevolgd door Florentine Rootveld met Gentle-Wish

Laura Kampshof en Sandra Kamping

In de klasse M1 was er een tweede prijs voor Laura Kampshof met Gucci Brown (v. Bordeaux) en een vierde prijs voor Sandra Kamping – Freriks met Jenson (v. Johnson). Beide mogen de Achterhoek vertegenwoordigen op het NK. Laura scoorde 68,75% en Sandra 67%.

Ester Blekkink

In de L2 werd Mieke Naberink met Isalita Roos derde en in de L1 was er een vierde prijs voor Ester Blekkink met het eigen fokproduct Eindelijk (v. Applaus) die 65,67% scoorde.

Anjeta ter Vrugt met Barthezz Royal  werd tweede in de klasse B.

Klik hier voor alle uitslagenDeel dit bericht