Melissa Valken en Felony.

Prijzenregen voor amazones WR&PC

23 januari 2017

Afgelopen weekend zijn er verschillende wedstrijden verreden in de dressuursport. Het Gelders Kampioenschap werd o.a. verreden waar Liselotte Rootveld reservekampioen werd in de klasse M1 met het paard Gentle Wish. Een prachtig resultaat waar we trots op zijn!

Er waren nog meer amazones actief op de wedstrijden, waar we ook heel trots op mogen zijn. Ook zij reden naar mooie prijzen. Fabiënne Buunk reed met Hope Linda Loo in de Bixie A naar een 6e plaats met 78 punten en in de andere proef wist zij een 8e plaats te bemachtigen met 80 punten. Anne Berg reed met Sylvester in de klasse B naar een 1e en 2e plaats met respectievelijk 196 en 198,5 punten. Jade ten Pas reed met Chico in de klasse Bixie B1 naar een 3e en 4e plaats. Dit met 108 en 114 punten. Marly Aarnink wist met haar pony Gold in de klasse M1 een eerste prijs binnen te halen met 182 punten en Dominique Tolsma reed met Nescio’s Nean in de klasse L2 naar een 2e prijs met 187,5 punten. Cheméne Heisterborg en Carlos N waren goed voor een 3e prijs met 184 punten en Sophie ten Pas reed de Bixie B1 met Twix en wist met dit heerlijke snoepje naar een 2e en 4e prijs te rijden met 111 en 114 punten. Deze resultaten werden allemaal in Vragender geboekt.

In Ijzerlo werd ook nog een wedstrijd verreden waar Melissa Valken met haar pony Felony in het Z1 twee keer een 1e prijs haalde met maar liefst 205 en 230 punten! Onze vereniging is trots op zoveel talent. Gefeliciteerd allen!

Winterswijkse Ruiter- en Pony ClubDeel dit bericht