Cheméne Heisterborg met Carlos N

Prijzenregen voor leden WR&PC

30 mei 2017

De leden van de Winterswijkse Ruiter en Ponyclub lieten afgelopen week opnieuw zien dat er op eigen terrein niet met ze te sollen valt. Menig combinatie keerde na het concours in Winterswijk met eremetaal huiswaarts. Ook op de selectiewedstijd in Neede kon de concurrentie niet om het Winterswijkse geweld heen

Natasja Meinen reed op het eigen clubterrein met haar paard Elona in de klasse M1 dressuur naar een tweede prijs met 189 punten. Clubgenote Charlotte Almekinders deed hetzelfde met haar paard Georgina maar dan in de klasse B door 197,5 punten te noteren. Later in de week maakte deze combinatie hun debuut in de klasse L1 en sloot deze winnend af met een score van 186,5 punten.

Cathy ten Dolle en Corine Westendorp hielden ook de eer in de klasse B hoog. Ten Dolle stuurde Buran met 186.5 punten naar de tweede plek, terwijl Westendorp met Gullit zegevierde door 190.5 punten te verzamelen. Truus Siebelink pakte ook het oranje lint, maar deed dit in de klasse BB door met Gillmore 187 punten voor haar proef te verdienen.

Milou Onderdijk reed in de klasse BB springen. In deze thuiswedstrijd wist zij haar paard Gerdos naar een tweede prijs te rijden.

Winnend debuut

Chelsea Hogeslag debuteerde in de klasse B met Practical Magic Wanadoo en ging gelijk naar huis met een tweede prijs met een score van 191 punten. Sterre Hoitink wist een vierde prijs te behalen met haar pony Lucano in de klasse B met 195,5 punten. Deze combinatie wist later in de week op het concours in Neede in de klasse B dressuur een derde plaats te behalen met 195,5 punten en in het L-springen een vijfde plaats te bemachtigen. Dit betrof een selectiewedstrijd.

Monsterscore van Heisterborg

Melissa Valken reed in Neede met haar pony Felony en behaalde daar twee eerste prijzen in de klasse Z1 met 231,5 en 241 punten. Tim Schreurs reed eveneens op dit concours en kon na de wedstrijd een vreugdedansje maken met zijn pony Disco, want ze haalden een eerste prijs in de klasse L1 met 192,5 punten. Chemeene Heisterborg reed met Carlos in de L2 dressuur en moest genoegen nemen met een derde prijs en 195 punten. Later deze week reed zij in Winterswijk op het concours in dezelfde klasse naar een eerste prijs met maar liefst 225 punten!

Berg oppermachtig

Marly Aarnink mocht ook plaats nemen op het ereschavot en nam daar een tweede prijs in ontvangst en scoorde 194,5 punt in de M2 dressuur met haar pony Gold. Anne Berg was met Sylvester in de klasse L2 tot twee keer toe de concurrentie de baas met scores van respectievelijk 200 en 204,5 punten.

Succesvolle week voor Oonk

Thirsa Oonk behaalde in Neede successen in de dressuur en in het springen. Met haar pony Beau reed zij in de klasse B springen naar een tweede plaats en scoorde 78,5 punten voor stijl. In de dressuur kwam zij uit met Amigo in de klasse M1 en behaalde 190 punten. Deze punten waren voldoende om een eerste prijs in ontvangst te mogen nemen. In Winterswijk reed deze combinatie twee keer naar een eerste prijs met 185 en 179 punten.

Delger pakt prijzen

Tessa Delger reed dressuur in de klasse L1 en reed naar een zesde plaats met 189 punten. Dit deed zij samen met haar pony Cindy. Met Poppings Annabel reed zij in de klasse B naar een derde prijs met een mooie score van 204,5 punt. In het springen was dit duo ook succesvol; ze reden in de klasse B naar een vijfde prijs en scoorden 78 punten voor stijl. Tevens startten zij op het concours in Zeddam in de klasse BB springen en behaalden daar een derde prijs met 75,5 punten voor stijl.

Selectie Laren

In Laren verscheen Cathy ten Dolle met Buran in de B dressuur in de ring. Ze behaalden twee keer een vierde prijs met 196,5 en 201 punten. Marly Aarnink reed met Wallstreet in de klasse L1 dressuur naar een zevende plek met 198 punten.

 Deel dit bericht