PSC Lichtenvoorde 17 en 18 december in het teken van Mensport

19 september 2016

Regio Mennen Achterhoek (RMA) organiseert op 17 en 18 december 2016 een menwedstrijd in het Paardensportcentrum Lichtenvoorde in Vragender. Zaterdag wordt een officiële KNHS Mendressuur- en Vaardigheidswedstrijd verreden en zondag een Minimarathon.

De menwedstrijd

Zaterdags worden 2 menproeven en 2 vaardigheidsproeven verreden. De menproeven en vaardigheidsproeven van de startpashouders tellen tevens voor de selectie voor het Indoorkampioenschap van Mendistrict Oost dat op 4 maart 2017 wordt gehouden in Putten voor de paarden en op 11 maart voor de pony’s in Ermelo.

Zondags kan 2 keer het Minimarathonparcours worden verreden en voor de rubriekswinnaars is er aan het einde van de dag een finale ronde.

Beide dagen is deelname mogelijk door startpashouders, hobbyrijders en hobbyrijders jeugd tot en met 14 jaar.

De accommodatie

De accommodatie in Vragender is zo groot dat 2 menbanen kunnen worden uitgelegd en er binnen nog voldoende losrijruimte is. De menproeven worden in een 20×60 m baan ( de minimale afmetingen volgens KNHS voorschriften) verreden.

Inschrijving kan vanaf 1 oktober voor beide dagen via MijnKNHS voor startpashouders. Hobbyrijders graag aanmelding via telefoon of mail. Hobbyrijders Jeugd bij de aanmelding graag de leeftijd opgeven. Er is op zaterdag een beperkt aantal starts mogelijk omdat ‘s avonds de Minimarathon voor zondag opgebouwd moet worden.

Aanmeldingen – anders dan via MijnKNHS – voor de zaterdag kunnen naar hamelandsemenners@hotmail.com – tel 0545-273369 en voor de zondag naar menverenigingwinterswijk@gmail.com tel 06-51919464.Deel dit bericht