Reeks menlessen op accommodatie WR&PC

10 maart 2017

Na twee jaar van onderzoeken en overleggen is het zover, Menvereniging Winterswijk OG en de Winterswijkse Ruiter- en Pony Club gaan samenwerken. Vanaf 25 maart maakt de Menvereniging op een zestal zaterdagmiddagen gebruik van het hippische complex aan de Steengroeveweg. Na de zes middagen gaan de besturen van beide verenigingen weer om tafel om te evalueren.

De zaterdagmiddagen waarop de accommodatie is gereserveerd voor mennend Winterswijk zijn 25 maart, 22 april, 27 mei, 1 juli, 5 augustus en 16 september. Er zijn dan drie lesuren van 13.00 tot 16.00 uur. Die worden gegeven door Cindy ten Broeke. Van 16.00 tot 17.00 uur is er dan nog een ‘club uurtje’.

Club uurtje voor iedereen

De lessen zijn al allemaal ingevuld, maar ze zijn natuurlijk vrij toegankelijk om te komen bekijken. In het ‘club uurtje’ is iedere menliefhebber welkom. Van beginner die wat tips wil hebben tot de gevorderde menner die een trainingsrondje wil rijden. En in overleg kunnen ook mensen die geen aanspanning hebben, maar zelf altijd al eens een keer hebben willen mennen, plaats nemen op de bok.

Ook het Grand Café op de accommodatie is op deze zaterdagmiddagen geopend. Vanaf hier kan men onder het genot van een kop koffie of borrel de menners gadeslaan. En natuurlijk kunnen de deelnemers hier ook napraten.

Mennen toegankelijk maken

‘We willen als Menvereniging Winterswijk het recreatief mennen en wedstrijdmennen een boost geven en toegankelijk maken voor iedereen’, vertelt voorzitter Martijn ten Pas. ‘We hebben goede afspraken gemaakt met de WR&PC en dat biedt perspectief voor de toekomst. We zijn erg blij met de samenwerking en gaan er uiteraard ons best voor doen om de samenwerking te laten slagen.’

 Deel dit bericht