Rijvereniging De Berkelruiters organiseert weekend vol paardensport

29 juni 2017

Het dressuur weekend van vrijdagavond 7 juli tot en met zondag 9 juli 2017 wordt jaarlijks door PC & LR de Berkelruiters georganiseerd op en rondom hun eigen oefenterrein ’t Wievenveld in Eibergen. Het weekend kent 2 dagen dressuursport voor de individuele ruiter. Op vrijdagavond komen de teams aan bod.

Op vrijdagavond wordt de afdelingsdressuur voor vier- en zestallen verreden. Op deze avond rijden 4 of 6 ruiters als team een dressuurproef.

Op zaterdag worden de individuele dressuurproeven in de klasse BB tot en met Z2 verreden voor zowel de paarden als de pony’s. Op zaterdagochtend is er tevens een bixie rubriek dressuur. Een speciale rubriek voor kinderen van 6 t/m 13 jaar om op een ongedwongen en speelse manier te ervaren hoe het is om in wedstrijdverband een dressuurproefje te rijden. Op zondag worden de individuele dressuurproeven in de klasse B tot en met Z2 verreden. Ook op deze dag verschijnen zowel paarden als pony’s aan de start.

De wedstrijden zijn op vrijdagavond van 18:00 tot 20:30 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is welkom op het oefenterrein van De Berkelruiters aan ’t Wievenveld 4 in Eibergen. De toegang tijdens dit evenement is gratis. Kijk hier voor meer informatie.

Bron: persbericht


Ook een persbericht doorgeven? Klik hierDeel dit bericht