RK: Maud van Walstijn en Don Diego Gelders Kampioen Z1

7 augustus 2018

PC en RV Hengelo Gld mocht drie van haar ponyclub leden aanmoedigen op de Regiokampioenschappen in Steenderen vorig weekend. Maud van Walstijn werd met Don Diego Gelders Kampioen in de klasse Z1, DE.

Wat hieraan vooraf ging: Linde Harmsen was kringkampioen B springen en B dressuur met Zodiac en Ize Herwers mocht zich met Bizarre Bonito in het L1 dressuur ook kringkampioen noemen! Maud van Walstijn ging met 2 pony’s naar Steenderen, Don Diego Z1 en Memory Z2 dressuur. Dit was al een prestatie op zich en de vereniging is dan ook erg trots op deze jongedames.

Linde en Ize

Op de regiokampioenschappen was het was warm, maar ondanks het weer werd er fanatiek gestreden om de beste plekken. Linde Harmsen is in de B dressuur 13e geworden en ondanks een weigering in het parcours, heeft ze toch een mooie ronde gereden. Ize Herwers is met haar knappe Bizarre Bonito in het L1 3e geworden.

Maud met twee pony’s

En tot slot Maud van Walstijn, met haar pony Memory in de klasse Z2 reed ze fijne proeven, maar de punten vielen helaas tegen. Maar samen met Don Diego reed ze ook fantastisch en de prestatie werd beloond met een plaats op de hoogste trede (zie foto). Ze mogen door naar de Hippiade Dressuur op 25 augustus!

Bron: RV & PC Hengelo GldDeel dit bericht