RK: Thirsa Oonk met Amigo en Viertal WR&PC 1 Gelders Kampioen

6 augustus 2018

De ponyleden van de Winterswijkse Ruiter- en Pony Club hebben zaterdag hun beste beentje voor gezet op de regiokampioenschappen in Steenderen. Dit resulteerde in verschillende successen, waaronder kampioenstitels voor Thirsa Oonk en het WR&PC 1-viertal.

‘Wat een geweldige successen zijn er bij de pony’s in Steenderen behaald. Het was een super gezellige dag en ook tijdens de verenigingskampioenschappen werd er flink aangemoedigd door alle supporters’, aldus bestuurslid Esther Schaap-Groothuis.

Individuele kampioenen

Thirsa Oonk starte met Amigo in de klasse M1 dressuur (cat A/B) en werd eerste in haar ring. Hierdoor mocht ze een deken en het kampioenslint in ontvangst nemen.

Maud pasman kwam die dag met haar beide pony’s in actie en wist met Hero’s Jamai in de L1 (cat D/E) een tweede plek te behalen, wat haar de titel reserve kampioen opleverde.

Marly Aarnink starte met Infinity in de B dressuur (cat D/E) en behaalde daar een mooie zevende plek.

Viertallen

Bij de viertallen wist het WR&PC 1 een eerste plek te bemachtigen en kregen ook het kampioenslint omgehangen, WR&PC 2 pakte een mooie derde plek.

Tijdens het verenigingsrijden waren de ponyleden ook bloed fanantiek, ze hebben allemaal hun uiterste best gedaan en dat resulteerde in een nette achtste plaats.

Alle prijswinnaars zijn verzekerd van een startplek op de Hippiade te Ermelo op 25 augustus.

wrpc

Bron: Winterswijkse Ruiter- en Pony ClubDeel dit bericht