Route en tijdschema authentieke rit Winterswijk

31 mei 2018

Op zondag 3 juni 2018 organiseert Menvereniging Winterswijk een rit met authentieke rijtuigen en replica’s grotendeels door het prachtige coulissen landschap van Winterswijk en een aantal buurtschappen. De route en het globale tijdschema zijn bekend.

De deelnemers komen vanuit het hele land en zijn op hun mooist uitgedost met hun gepoetste paarden en blinkende rijtuigen.

Ze verzamelen bij Gebouw Wilhelmina aan de Meester Meinenweg 1 in Winterswijk Kotten. Daar starten ze omstreeks 10.30 uur. Na een stukje rijden passeert de stoet na een half uur Gebouw Juliana in het Woold.

Venemans Molen

Omstreeks half twaalf komen de rijtuigen aan het publiek voorbij op de hoek Brinkeweg / Vreehorstweg en dan gaat het richting Venemansmolen aan de Venemansweg 7. Daar worden de deelnemers omstreeks twaalf uur verwacht voor een pauze.

Gulle Smid

Na de pauze gaat het verder richting het Woold en omstreeks 13.15 uur passeren de aanspanningen de Gulle Smid (voorheen Gulle Waard). Een kwartier later wordt de stoet verwacht op de hoek Mr. Brouwerlaan / Slingeweg in de Brinkheurne.

Omstreeks 14.00 uur komen de deelnemers aan bij Gebouw Wilhelmina alwaar de prijsuitreiking plaats vindt.

De volledige route vind je hier

Bron: Menvereniging WinterswijkDeel dit bericht