© Wim Bussink

Silke Bruil wint eerste Z-selectie springen met Sky High

28 november 2016

De eerste selectiewedstrijd van de Kring Achterhoek Oost springen pony’s werd afgelopen zaterdag verreden in Gorssel. Silke Bruil en Sky High (v. Berkhof’s Business) was ze de enige van vier combinaties die foutloos bleef.

In de klasse M was de strijd met 20 deelnemers wat spannender. Maar liefst 6 combinaties werden uitgebeld, maar 9 duo’s reden een foutloos basisparcours en mochten barrage rijden. Ook in deze klasse haalde Silke de barrage. In die barrage had ze met Golden Secret de tweede tijd, maar ook een balk en viel met een zesde plaats net buiten de prijzen.

Winnaar werd Noelle Klokman die met Himes Oscar (v. Jacodi’s Bo’s Barclay) niet alleen de snelste tijd, maar was ook foutloos en dus de winnares van de eerste selectiewedstrijd klasse M. Tweede werd Silke Dwars met Pleasure en derde Floor Jansen met Shandro.

Overige winnaars waren Tessa Delger met Cindi (v. Jackson) in de klasse L/DE, Jasmijn Swennenhuis met Boety (L/BC), Oscar Tolkamp met Mister Twix (B/DE) en Vivian Schiphorst met Cathleen (v. Reekamp’s Eclips.

Paarden

Op zondag was er in Gorssel een springwedstrijd voor paarden (geen selectie). Hier won Leontine Bruin met Anitaire Z (v. Andiamo Z) de klasse Z/ZZ. Met twee andere paarden had ze eveneens prijs in dezelfde klasse.

Bekijk hier de uitslagen pony’s
Bekijk hier de uitslagen paarden

Bekijk foto’s van Muriël Schrijver van de klasse B-pony’s
Bekijk foto’s op de Facebookpagina van Wim Bussink

 

 Deel dit bericht