Stichting ARW verzorgt compleet hippisch programma op Beurs Oost Achterhoek

19 april 2018

Stichting Aangespannen Rijders Woold verzorgt een compleet hippisch programma op de Beurs Oost Achterhoek op zondag 22 april. Van een een spectaculair blokje marathonhindernis rijden tot IJslander acrobatiek, en van een dressuurles aan de jonge generatie tot springen, het show-programma is gevarieerd. Bovendien is er gelegenheid een rondritje te maken met de koets, is er ponyrijden voor kinderen en een tweedehands paardenspullen markt.

In de wei, tegenover Verenigingsgebouw Juliana (Gosselinkweg 14, 7108 BP) in Winterswijk Woold verzorgen Milou Onderdijk, Jan en Margot Broeze en Marianne en Caspar Jansen die dag demonstraties.

Programma

10:30 dressuurles van Milou Onderdijk met Yasmin Smalbraak en Mayke Blekkink

11:30 marathon hindernisrijden door Margot & Jan Broeze

12:30 IJslander acrobatiek door Marianne & Caspar Jansen

13:30 vervolg marathon hindernisrijden door Margot & Jan Broeze

14:30 IJslander acrobatiek door Marianne & Caspar Jansen

15:30 demonstratie springen door Milou Onderdijk

Beurs Oost Achterhoek

In het weekend van 21 en 22 april is het centrum van het Woold het decor van een grote publieks beurs voor iedereen uit de hele regio.

Op de beurs demonstreren meerdere bedrijven en instellingen uit Winterswijk en omgeving producten en diensten voor de hele familie. In de grote expotent varieert het aanbod van fietswinkel en meubel zaak tot tuin, makelaar en autobedrijven. Maar er worden ook interieurproducten, kleding en voedingsproducten getoond. In de dienstverlening zijn onder meer vertegenwoordigd financiële instellingen, een notaris en een maaltijdverzorgingsbedrijf. In deze expotent zal een gezondheidsplein verrijzen. Ook op het buitenterrein presenteren enkele bedrijven hun producten.

Klik hier voor meer info over de Beurs Oost Achterhoek op 21 en 22 april 2018

Bron: Aangespannen Rijders WooldDeel dit bericht