Carmen Vervelde en Saron

Succesvol weekend voor WR&PC-leden

12 september 2017

De leden van de Winterswijkse Ruiter en Pony Club presteerden afgelopen weekend op verschillende wedstrijden weer ijzersterk.

Zo verschenen er enkele leden aan de start op de dressuurwedstrijd in Vragender. Britt Oonk debuteerde met haar D-pony Golden Lady in de klasse B dressuur en sloten hun eerste optreden prima af door derde te worden met 192.5 punten.
Danique Oonk reisde met twee pony’s af naar Vragender. Met haar E-pony Zazoe won ze in de Z2 dressuur de tweede prijs met 63,50 % en met haar E-pony Orlando voegde zij daar in de klasse L1 dressuur met 197 punten nog een rode lint aan toe.

Romy Vervelde en Jester

Bixie succes

In de A Bixie-rubriek liet Carmen Vervelde met haar A-pony’s Jester en Saron van zich horen. Met Jester werd zij tweede, terwijl ze na haar proef met Saron de derde prijs in ontvangst mocht nemen. Romy Vervelde streed mee in de klasse AA Bixie en AA springen. Dat deed ook zij met twee A -pony’s, Sonja en Jester. Met Sonja werd zij twee keer derde, terwijl ze met Jester twee keer de vierde prijs pakte. Het springen sloot de succesvolle amazone met Sonja af door ook daar vierde te worden.

Carmen Vervelde en Saron

Eerder deze maand gaf Florentine Rootveld op de dressuurwedstrijd in Gaanderen haar visitekaartje af. In de klasse M1 dressuur werd zijn met haar paard Haya Oronia eerste en tweede met respectievelijk 202 en 186,5 punten.

Knappe prestaties in Lichtenvoorde

Op de avonddressuurwedstrijd dressuur aan de In den Boschlaan in Lichtenvoorde verschenen amazones Franne Wolterink, Marica en Tessa Delger voor de Winterswijkse club aan de start. Wolterink en haar D-pony Dino Gomell wonnen in de klasse B dressuur de tweede prijs met 191,5 punten. In diezelfde rubriek pakte Marica Delger met Poppings Annabell twee maal de derde prijs met 188,5 en 189 punten. Tessa Delger was in de klasse M1 dressuur tot twee maal toe onverslaanbaar door met haar E-pony Cindi 198 en 186,5 punten te noteren.

Tessa vertrok een aantal dagen na haar dressuursucces ook naar de springwedstrijd in Ambt-Delden. Dat haar pony Cindi veelzijdig is bewees zij daar, want opnieuw mocht de combinatie een oranje lint in ontvangst nemen. Dit keer in de klasse L springen.

Tessa Delger en Cindi

Rootveld scoort ook met andere troef

Ook Florentine Rootveld kwam kort naar haar succes in Gaanderen opnieuw in actie. Afgelopen weekend stuurde ze haar andere troef Gentle-Wish in Vorden in de klasse Z1 dressuur naar de overwinningen met 231 punten.Deel dit bericht