Tessa Delger met Cindi

Tessa Delger vierde op GK en Melissa Valken wint Z1 in Zevenaar

29 januari 2018

Winterswijkse Ruiter en Pony ClubTessa Delger is zaterdag vierde van Gelderland /Flevoland geworden in de M1 dressuur met haar pony Cindi en heeft daarmee een startbewijs binnen voor de Nederlandse Kampioenschappen indoor. De WR&PC was goed vertegenwoordigd op de regiokampioenschappen dressuur pony’s! Melissa Valken won in Zevenaar de Z1 dressuur.

Marly Aarnink en Franne Wolterink starten beide in de B dressuur cat. DE. Marly reed samen met de pony Redbull v/d Binnenvelder 64.17% bij elkaar. Franne reed met de pony Dino Gomell 62.42% bij elkaar.

Thirsa Oonk had vandaag Amigo gezadeld voor een proef in de M1 dressuur cat. AB. Deze combinatie reed naar 61.67%

Tessa Delger

Tessa Delger had een drukke dag. Eerst mocht ze met Poppings Annabell starten in de L1 dressuur cat. DE. Daarmee reed ze naar 61.83%. Later op de dag mocht ze ook nog met haar andere pony Cindi starten in de M1 dressuur cat. DE. Deze proef ging erg fijn wat resulteerde in een vierde plaats met 65%. Hiermee stelde ze een startplek veilig voor de indoorkampioenschappen!

Marek en Anne

Marek Egbers en Anne Berg mochten ook starten in de M1 dressuur cat. DE. Marek reed samen met Fairytales Quinevere naar 61.83% en Anne reed samen met Sylvester naar 56.17%.

Melissa Valken wint in Zevenaar

Melissa Valken reed op zaterdag naar manege de Boleemhoeve in Zevenaar. Hier werd een dressuurwedstrijd voor paarden georganiseerd. Zij zadelde Felony op voor 2 proeven in het Z1 en scoorde hiermee 223,5 en 216,5 punten, goed voor twee keer de eerste prijs.

Bron: WR&PCDeel dit bericht