Toulon-zoon In Between kampioen op KWPN-hengstenkeuring

6 februari 2016

Voor familie Venderbosch van Hengstenstation en Stoeterij De Radstake uit Heelweg (Varsseveld) was het niet te omschrijven wat er door hen heen ging op de hengstenkeuring in Den Bosch toen hun fokproduct In Between (Toulon x Berlin x Numero Uno) afgelopen donderdag werd uitgeroepen tot de kampioen van de Nationale Hengstenkeuring 2016. 

“Zoveel emotie en blijdschap is met geen pen te beschrijven. Wij zijn zo ontzettend blij met alle felicitaties op wat voor manier dan ook. Hiervoor willen wij iedereen hartelijk danken. Hier hebben wij heel erg veel waardering voor”, schrijft Henriëtte Venderbos op de Website van De Radstake.

Op de KWPN-site werd over In Between het volgende geschreven:

“We luisteren niet altijd naar het publiek, maar ditmaal wel!”, lichtte Cor Loeffen toe nadat hij publieksfavoriet In Between (v.Toulon) van familie Venderbosch tot kampioen van de springhengsten uitriep.

Al tijdens de eerste bezichtiging viel kampioenshengst In Between (Toulon uit Zuduela ster pref v.Berlin) van f/g De Radstake BV op met zijn natuurlijke springaanleg, atletische galop en overzicht in het lijntje. Ook in Den Bosch ontpopte hij zich tot een springsensatie en kreeg hij direct na zijn verrichting luid applaus van het publiek. “Zijn kwaliteiten zijn ook ons als juryleden niet ontgaan en we maken deze zeer complete Toulon-zoon met plezier kampioen! Hij heeft twee keer fantastisch gesprongen, met veel afdruk, reflexen en overzicht. Bovendien komt hij uit een goede NMK-merrie en dito stam.”

Bron: De Radstake / KWPNDeel dit bericht