Twee eerste prijzen voor Lindy Slagter en Fast Furious Hummer

21 februari 2019

Lindy Slagter en de kleine dappere Shetlander Fast Furious Hummer zijn op17 februari voor het eerst in de L2 gestart op de Koudbloedenwedstrijd Achterhoek in Vorden. het leverde hen twee eerste prijzen op. Nadine Elferink maakte haar debuut tussen de witte hekjes met Yk Dark Romme en nam een tweede prijs mee naar huis.

Sinds de zomer van 2018 vormen Lindy en haar maatje Hummer een duo. Wat vorig jaar begon als een geintje, timmert een paar maand later toch aardig aan de weg….

Dit duo startte zondag voor de eerste keer een klasse hoger en wel in de klasse L2. Vorige maand eindigden ze nog op de vierde plek in de klasse L1, tijdens de Gelderse kampioenschappen in Nunspeet. Fast Furious Hummer en Lindy reden in Vorden 188,5 en 198,5 punten bij elkaar en dit was goed voor twee keer een eerste prijs in handicap gereden met de klasse L1, categorie jeugd.

Nadine Elferink mocht voor de allereerste keer een proef rijden binnen de witte hekjes met de twaalfjarige Arabo Fries Yk Dark Romme. Nadat de spanning was verdwenen reden ze samen een nette proef. Dit werd beoordeeld met 193,5 punten en ze namen zelfs al een mooie tweede prijs mee naar huis.

Op 9 maart 2019 zal Lindy starten op de Nederlandse kampioenschappen in Ermelo met de schimmel Diamonds Beau.

Bron: Stal DebDeel dit bericht