Leden WR&PC naar Gelderse kampioenschappen

25 december 2017

Dit weekend, net voor Kerst, wisten twee leden van de Winterswijkse Ruiter- en Pony Club zich te kwalificeren voor de Gelderse kampioenschappen dressuur die op 19 en 20 januari 2018 verreden worden in Hierden (Z2, Kür en ZZLicht) en in Nunspeet. De leden reden de laatste selectie wedstrijd in Vragender.

Natasja Meinen kwam uit in de klasse M2 met haar paard Elona. Ze behaalde in de selectie proef 189 punten en wist daarmee op een zesde plaats eindigen. Met dit resultaat en de voorgaande twee resultaten wisten zij zich hiermee als eerste reserve te plaatsen.

Rootveld met twee paarden

Florentine Rootveld kwam uit in het Z1 met haar paard Gentle-Wish en behaalde een eerste en een tweede prijs met respectievelijk 221,5 punten en 229,5 punten. Daarnaast wist zij zich met twee paarden te kwalificeren voor de Gelderse Kampioenschappen; met Gentle-Wish in het Z1 en met haar andere paard Haya Oronia in het M1.

Prachtige resultaten. Wij wensen de dames veel succes op de Gelderse kampioenschappen en voor iedereen een sportief en gezond 2018!

Bron: WR&PC

Heb jij nieuws of een andere tip voor Hippisch Achterhoek? Geef het hier doorDeel dit bericht