Veulenverkoop KWPN Oost Gelderland

16 augustus 2016

De jaarlijkse veulenverkooppresentatie van het KWPN, afdeling Oost Gelderland, vindt dit jaar plaats op zondag 18 september. Op het Achterhoeks Hippisch Festijn in Varsseveld heeft de veulenverkooppresentatie ook dit jaar de beschikking over een eigen ring. De veulens krijgen hierdoor de kans om zich optimaal te presenteren. Aan het einde van de middag wordt er op het hoofdterrein een kopgroep geformeerd van de beste spring- en dressuurveulens die ook uitgebreid zullen worden toegelicht. Als extra ondersteuning voor deze fokkers ligt er een envelop met geldprijs klaar.

De veulenverkoop is open voor rijpaardveulens die bij het KWPN geregistreerd zijn (geen register B). Het maximum aantal veulens is 50, wanneer er meer inschrijvingen zijn, gaan veulens uit de afdeling Oost Gelderland voor.

Opgave kan door middel van het opgaveformulier in te sturen naar: kwpnoostgelderland@gmail.com of per post  naar Monique Luesink, Korenbloemstraat 16, 7255 XL, Hengelo Gld. Het inschrijfgeld is €12,50 (incl. 2 vrijkaarten en een P kaart).

Bron: KWPN GelderlandDeel dit bericht