Stal Deb-eigenaresse Debby van de Vorle kan trots zijn op de pony's Fast Furious Hummer, Diamonds Beau en Santo's Flame en amazones Lindy Slagter en Danique Scholten. Zij waren dit seizoen namelijk goed voor maar liefst vier kringkampioenstitels.

Vier kringkampioenstitels voor Stal Deb-combinaties

2 januari 2019

Lindy Slagter en Danique Scholten wisten met drie lespony’s van Stal Deb in Winterswijk Woold afgelopen weekend maar liefst vier kringkampioenstitels te veroveren. Staleigenaresse Debby Schippers- van de Vorle kan dik tevreden zijn over de prestaties van haar pony’s en haar lesklantjes.

Zowel Lindy als Danique sleepten een kampioenstitel binnen met de pony Diamond’s Beau. Lindy werd kringkampioen klasse B cat. A/B. Het duo won twee van de drie selectieproeven.

Danique werd met dezelfde pony kringkampioen klasse M2 cat. A/B. Ook dit stel won twee selectieproeven.

Lindy Slagter werd met Fast Furious Hummer kringkampioen klasse L1 cat. A/B door alle drie selectieproeven op haar naam te zetten.

Spannende strijd

Het kringkampioenschap in de klasse M2 cat. D/E was spannend tot het laatste moment en werd uiteindelijk gewonnen door Danique Scholten met Santo’s Flame. Na twee selectieproeven stonden Tessa Delger en Danique Scholten gelijk. Tijdens de derde selectiewedstrijd wist Danique met een klein puntenverschil te winnen van Tessa, zodat zij zich de kringkampioen mocht noemen.

Bron: Stal DebDeel dit bericht