Win-weekend voor Mieke Naber in Zevenaar en Vragender

8 november 2017

Mieke Naberink had een succesvol weekend afgelopen weekend. Op zaterdag won ze en werd ze een keer tweede met Isalita Roos in de L2 dressuur in Vragender. Een dag later startte ze met Chesspoint op se Suptopwedstrijd in Zevenaar en pakte er de eerste prijs in de Prix St. Georges en ook in de Intermédiaire I.

Mieke Naberink won met Chesspoint (v. Westpoint) de Prix St. Georges met 66,45% en de Intermédiaire I met 64,14%. In de Intermédiaire werd Rosalinde Heck met Cindy tweede met 62,70%.

Stuivertje wisselen

In Vragender op zaterdag werd Mieke met Isalita Roos (v. Cupido) met 202 punten tweede achter Judith Ribbels met Hiphop EBH (v. Sorento) die anderhalve punt meer scoorde. In de tweede proef wisselden de amazones stuivertje. Mieke won met wederom 202 punten en dit keer werd Judith tweede met 201,5 punt.

Ampère-nazaten

In de hoogst verreden klasse op zaterdag in Vragender,  het ZZ Licht, won Leila Sticker met Fieldmaster (v. Ampère) met 69 en 69,71%. De tweede proef werd in handicap verreden met de Z2. De eerste Z2-proef kwam op naam van Wendy Scholten met Giovanni WS, eveneens een nazaat van Ampère.

Uitslagen dressuur Vragender
Uitslagen subtop Zevenaar.Deel dit bericht