Tessa Delger met Cindi. Foto PR WR&PC

Winterswijkse pony-combinaties scoren op tweede selectie

6 juni 2017

Op de tweede selectiewedstrijd in Geesteren deden de leden van WR&PC goede zaken. Diverse combinaties reden zich in de spring- of dressuuring in de prijzen.

In de klasse L1 dressuur pakte Liza Aarnink met haar D-pony Twister 197 punten waarbij zij het witte lint in ontvangst mocht nemen. In dezelfde klasse liet ook Dominique Tolsma met haar E-pony Govert van zich horen. Zowel in de selectieproef als in de andere rubriek scoorde zij 207,5 punten en werd daarmee vijfde.

L2-dressuur prooi voor Winterswijkse leden

In de klasse L2 dressuur waren het ook leden van WR&PC die domineerden. Anne Berg en haar D-pony Sylvester lieten zien dat zij prima thuis horen op de Gelderse kampioenschappen door de selectieproef te winnen met 212 punten. Aan dit succes voegde ze ook nog een tweede prijs toe in de andere ring door daar naar 193 punten te rijden. Chemène Heisterborg verscheen in dezelfde ring als haar clubgenote aan de start en won met haar D-pony Carlos N de vierde prijs met 201,5 punten.

In de klasse Z1 dressuur was Melissa Valken met haar E pony Felony onverslaanbaar. Zij won met een score van 214,5 punten.

Delger heeft twee ijzers in het vuur

In de springring liet Tessa Delger met haar D-pony Poppings Annabell van zich horen. Na een mooie rit in de klasse B werd zij in de selectie derde door 75.5 stijlpunten te noteren. Delger had twee ijzers in het vuur en was met haar andere troef ook succesvol. Haar E-pony Cindi reed de amazone in de klasse L1 dressuur naar de derde prijs in de selectie met 209,5 punten.Deel dit bericht