Patrick Wormgoor met Soef

Wormgoor, Voskamp en Viets winnaars Achterhoek Bokaal Mencompetitie 2018

2 september 2018

Patrick Wormgoor is met de Welsh sectie C pony Soef winnaar geworden van de Hippisch Achterhoek Bokaal mendressuur & vaardigheid.

Linda Voskamp was met Twickels Jolie de beste na vijf competitiewedstrijden in de mendressuur en mocht op zaterdag 1 september op de KNHS Menwedstrijd in Geesteren de Achterhoek Bokaal Dressuur meenemen. De Achterhoek Bokaal Vaardigheid was voor Theo Viets met zijn tandem Dartmoor-pony’s Sunny Boy en Trevor. De hobbyklasse dressuur werd gewonnen door Willy Hartjes Lizzy van Dijk verdiende de hobbyklassebeker voor de vaardigheid.

Hippisch Achterhoek Bokaal

Patrick Wormgoor en zijn partner/groom Ellen Lievestro namen met eigen fokproduct Soef voor het eerst deel aan de Achterhoek Bokaal Mencompetitie en werden de beste overall combinatie in de dressuur en vaardigheid. In de strijd om de Achterhoek Bokaal Vaardigheid werden ze tweede en in de eindstand om de Achterhoek Bokaal Dressuur staan ze op de negende plek.

Tweede in de Hippisch Achterhoek Bokaal werd, evenals vorig jaar, Cindy ten Broeke met Heraut. De bronzen medaille ging naar Iris te Ronde met Choco en Gijs.

Een uitgebreider interview volgt …

Bron: Hippisch AchterhoekDeel dit bericht