Anne Berg en Sylvester, hier samen met clubgenote Isa Berentsen met Cantodea

Successen van WR&PC-leden op wedstrijden

30 januari 2017

Op zaterdag 28 januari jl. werden de Gelderse Kampioenschappen voor pony’s dressuur gehouden. In Hulshorst kwamen Isa en Anne beiden aan start in de B dressuur cat. D/E. Met 190 en 188,5 punten won Isa Berentsen met Cantodea (cat. E) de vijfde prijs en Anne Berg met Sylvester (cat. D) won de zesde prijs met 189 en 188,5 punten. Ook waren leden van de Winterswijkse Ruiter- en Pony Club succesvol op andere concoursen.

In Ermelo kwamen Marly Aarnink met Gold (cat. D) en Marit Damkot met Palinero (cat. E) aan start in de M1 dressuur cat. D/E. Marly eindigde hier op de twaalfde plaats en Marit op de veertiende plaats.

Overige successen

Chemène Heisterborg kwam met haar pony Carlos N (cat. D) op 29 januari bij de Oortveldruiters in Empe aan start in de L1 dressuur cat. D/E. Hier wisten zij in beide proeven de 1e prijs te behalen met 196,5 en 197,5 punten.

Op 22 januari jl. won Vivian van den Berg met haar paard Meteor dressuur bij het Hippisch Centrum de Achterhoek in IJzerlo in de klasse M1 de 1e prijs met 198 punten.

Bixie

Yasmin Smalbraak ging op 22 januari jl. voor het eerst op wedstrijd met haar pony James. Bij het paardensportcentrum in Vragender reden zij mee in de Bixie AA en wonnen een 1e prijs met 81 punten en een 7e prijs met 80 punten.

Bron: Winterswijkse Ruiter- en Pony Club

Cheméne Heisterborg met Carlos N

Vivian van den Berg met Meteor

Vivian van den Berg met Meteor

Yasmin Smalbraak met James.

Yasmin Smalbraak met James.Deel dit bericht