WR&PC-leden naar Hippiade

17 augustus 2016

Liselotte Rootveld en Mirjam ten Dolle bij de paarden en Annelie Huizing en Marly Aarnink bij de pony’s, hebben goed gereden op de Gelderse kampioenschappen eerder deze maand en mogen gaan strijden op de Hippiade in Ermelo.

Paarden

Liselotte Rootveld reed met Gentle Wish op de GK in de klasse L2 een nette eerste proef met enkel wat spanning in de galop. Desondanks zaten zij bij de beste tien om de volgende dag finale te mogen rijden. In de finale reed ze een goede proef (184 en 195,5 punten) en wist hierdoor een ticket voor de Nederlandse kampioenschappen binnen te slepen.

In de klasse L1 kwam Mirjam ten Dolle met Feline aan de start. Zij hadden sterke onderdelen maar ook wat spanning. In haar ring werd Mirjam 7e en mocht de volgende dag terug komen om finale te rijden. Zaterdag wist deze combinatie in de finale een 8e plek te scoren (191 en 200 punten) en hierdoor zijn ook Mirjam en Feline gekwalificeerd voor de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo.

De Hippiade voor de paarden is op 2 en 3 september op het hippisch centrum in Ermelo.

Pony’s

Annelie Huizing en King Kinai reden op de Gelderse kampioenschappen in het M springen (cat. D) een foutloze ronde en een foutloze barrage, wat goed was voor een derde plek en een startplek op de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo.

Marly Aarnink met Gold (foto) wist ondanks de harde regenbui tijdens haar dressuurproef toch nog een spetterende proef neer te zetten en werd vijfde in de L2 dressuur (D pony’s) met 202 en 182,5 punten.

De Hippiade voor de pony’s is op 27 augustus op het hippisch centrum in Ermelo.

Bron: WR&PCDeel dit bericht