Chelsea Hogeslag met Presley

WR&PC-leden schitteren in spring- en dressuurring

15 november 2017

Geen weekend zonder successen voor de leden van de Winterswijkse Ruiter en Ponyclub lijkt het wel. Ook de afgelopen twee weken was het weer raak en reden de combinaties zich in de prijzen.

In Hengelo GLD werd vorige week een dressuurwedstrijd georganiseerd waar Chemene Heisterborg aan start kwam met Carlos N. Ze kwamen uit in de klasse M1 en behaalden daar 189 punten, goed voor voor een derde prijs. Petra Smalbraak kwam in Hengelo uit met haar paard Himalaya in de klasse L2 dressuur. Ze reden naar een derde plaats met 196 punten.

Succesvol debuut

Chelsea Hogeslag ging hetzelfde weekend naar Vragender met Presley E the King en reden een debuut bij de paarden in het B springen. Ze gingen gelijk naar huis met een eerste prijs en behaalden maar liefst 80 punten voor stijl.

Springen

Marly Aarnink sprong dit weekend een rondje in de klasse B op een selectie wedstrijd met haar paard Wallstreet, ook in Vragender. Ze reden 66 punten voor stijl bij elkaar. Dit was goed genoeg voor een elfde plaats. Anne Berg deed hetzelfde, behaalde 67,5 punt voor stijl en mocht hiermee de vierde prijs in ontvangst nemen. Ze kwam aan start met haar pony Sylvester. Sterre Hoitink kwam op dezelfde wedstrijd uit in de klasse L springen met Lucano, behaalde een vierde prijs en werd daarmee derde in de kring.



Deel dit bericht