M-viertal WR&PC

WR&PC-successen op regiokampioenschappen

13 augustus 2018

Ilse Zieverink en Chelsea Hogeslag van de WR&PC pakten op Gelderse Kampioenschappen paarden individueel een startbewijs voor de Nederlandse Kampioenschappen. Bovendien was er succes voor de club in het verenigingskampioenschap en voor het viertal.

Ilse en Chelsea

Voor de finale van de dressuur mocht Ilse Zieverink met Presley E the King de spits afbijten in de B dressuur en dat deden ze zeer succesvol. Ze behaalde een derde plaats. Chelsea Hogeslag startte met Belle in het L2 en pakte een negende plek.

Verenigingskampioenschap

’s Middags was het tijd voor het verenigingsrijden. In de dressuur kwamen voor de WR&PC Chelsea Hogeslag met Belle, Inez Tolkamp met Ashanti, Roos van de Hoek met Trust Me en Ilse Zieverink met Presley E the King in actie.

Voor het verenigingsspringen startte Melissa Valken met Felony, Marit Damkot met Allette, Daniëlle van Staalduinen met Sam en Marly Aarnink met Wall Street. Samen wisten ze een super score neer te zetten en werd de WR&PC derde.

Viertal

In de klasse M startte het viertal onder begeleiding van Ira Beusink. In het viertal reden Melissa Valken met Felony, Tessa Delger met Cindi, Roos van de Hoek met Trust Me, Anouk Siebelink met Gillmore en Marit Damkot met Allette. Ze reden een strakke proef die hun een vierde plek opleverde in de categorie M/Z.

Alle prijswinnaars mogen starten op de Nederlandse Kampioenschappen op 31 augustus en 1 september in Ermelo.

Bron: Winterswijkse Ruiter- en Pony ClubDeel dit bericht