Zes oranje enveloppen voor Mieke Naberink

29 mei 2017

Niets dan lofzang op de dressuurprotocollen van Mieke Naberink afgelopen week op het Avondconcours tijdens de Hippische Wedstrijden in Winterswijk. ‘Prachtige combi. Belofte voor de toekomst’ en ‘Wij zijn verliefd op Cupido’, was er onder meer te lezen. Mieke won met haar paarden Galaxy (v. Charmeur) en Isalita Roos (v. Cupido) maar liefst zes keer in de klasse L1.

Op maandagavond won Galaxy twee proeven met 201,5 en 212,5 punten. Twee dagen later mocht Isalita Roos mee en ook zij won twee keer de klasse L1. Met haar scoorde Mieke 208,5 en 211 punten. Op vrijdag was de amazone met beide paarden concurrent van zichzelf. In de eerste proef won Galaxy met 211,5 punten en werd Isalita Roos derde met 190,5. In de tweede proef verdiende Isalita Roos met maar liefst 227,5 punten de eerste prijs. Galaxy werd tweede met 217,5.

Selecties

Mieke Naberink kan met een goed gevoel deelnemen aan de selecties voor de Gelderse kampioenschappen. Op Facebook regeert ze: ‘Wauw! Wat een week met de paarden op het prachtig georganiseerde en super gastvrije concours in Winterswijk. Op naar de selecties!’

Klik hier voor alle uitslagen van de Hippische Wedstrijden van de WR&PC


© Hippisch AchterhoekDeel dit bericht