Zsa Zsa van Pasruiters kringkampioen L2-C

1 juli 2018

De Pasruiters hadden een succesvol weekend. Zowel in de afdelingsdressuur als individueel.

De vier/zes-tallen van de Pasruiters zijn van aparte klasse. Op vrijdag avond werd de afdelingsdressuur gehouden. Bij de pony’s wonnen de kleinsten van de club in de L cat AB onder leiding van Ans ter Braak (foto gemaakt door Herman Kettering) en de wat gevorderden werden mooi 2e in de L cat DE. Zij rijden onder leiding van Karin Schurink.

Bij de paarden word er gestart met 1 viertal en twee zestallen dat is erg uniek in deze omgeving. Het viertal onder leiding van Anton Hermelink werd 1e in de L klasse en het 2.0 zestal won in de L onder leiding van Dennis Schurink net voor het senioren zestal onder leiding van Joke Klumper.

Zsa Zsa kringkampioen

Afgelopen zaterdag heeft Zsa Zsa van der Vlugt op de 2e selectie wedstrijd met Blacky wederom haar klasse gewonnen en daardoor is ze nu al kringkampioen!! Ze rijd in de L2 cat C en in de andere proef was ze 3e.

Chantal Nijhof grossierde in de B cat ABC met Diego! Ze haalde een eerste prijs met 216 punten en een 2e prijs met 198.Met haar pony Elshofs Emma werd ze 2e in de L cat DE. Yvet Nijhof werd met Wonders Wembley 2e in de L2 cat DE. Boukje Mengerink werd heel mooi 4e in de B cat ABC met haar pony Camaro.

Paarden

Bij de paarden reed Nadie Thuinte met Firefly 199 punten bijeen en dat was goed voor de 1e prijs in de B dressuur.Jos Thuinte reed met Bastings naar een 2e prijs met 181.5 pnt.

Zondag reden Elke Kettering met Gait in de B dressuur naar een 3e prijs en Britt Riethorst met Jegro naar een 4e in de B. Met Gelesta reed Britt Riethorst naar een 3e plek in de L1. Karin Schurink reed Famora naar een mooie 5e plaats in de klasse Z.

Bron: De PasruitersDeel dit bericht